Crashing Issues

A forum dedicated to Team Fortress 2
mr_s
Villun
Villun
Posts: 5102
Joined: Sat Dec 22, 2007 9:27 am

Ville Awards

Post by mr_s » Sun Apr 27, 2008 11:19 pm

Valve...

single most hated, yet so loved game delivery engine...


also they are slower then evolving monkeys!

Sacrifist
Villun
Villun
User avatar
Posts: 94
Joined: Fri Feb 22, 2008 1:41 am

Post by Sacrifist » Tue Apr 29, 2008 8:41 pm

They have always broke more poop then fixed when it comes to updates. My server is flat out dead to the world right now. Infact, the third patch tonight threw my server into a violent loop sucking all cpu and memory and damn near crashed my hosts datacenter. Good job Valve!

mr_s
Villun
Villun
Posts: 5102
Joined: Sat Dec 22, 2007 9:27 am

Ville Awards

Post by mr_s » Tue Apr 29, 2008 8:45 pm

AHahahahaha...

Nice...

MrHat
Retired Admin
Retired Admin
Posts: 508
Joined: Fri Dec 29, 2006 9:35 pm
Location: Fort Lauderdale Florida

Ville Awards

[BR] Mr.Hat’s avatar
Loading…

Re: Crashing Issues

Post by MrHat » Sun Jul 27, 2008 11:36 am

i have a new issue

after exiting the game, generally after extended play, i get a message from Vista saying HL2.exe has stopped working

it's not effecting playing...it pops up after i quit the game

anyone else?

Stevo
Site Admin
Site Admin
User avatar
Posts: 8640
Joined: Sun Oct 22, 2006 10:01 pm
Location: Orange County, CA
Minecraft name: StevoTVR
Blizzard tag: StevoTVR#1894
Uplay name: StevoTVR
Contact:

Games Played

Ville Awards

StevoTVR’s avatar
Loading…

Re: Crashing Issues

Post by Stevo » Sun Jul 27, 2008 12:12 pm

Yeah, same here. Doesn't bother me too much, though. I think Vista just doesn't like the way the game shuts down so it thinks it crashed...

MrHat
Retired Admin
Retired Admin
Posts: 508
Joined: Fri Dec 29, 2006 9:35 pm
Location: Fort Lauderdale Florida

Ville Awards

[BR] Mr.Hat’s avatar
Loading…

Re: Crashing Issues

Post by MrHat » Tue Jul 29, 2008 12:48 pm

yup yup...i was thinking the same thing.

do you have a problem with the UAC blocking steam at startup? i've tried several times to correct it and the only thing that works is turning off UAC...then there's a different popup reminding that UAC is off....vista...gaw

Zman
Villun
Villun
User avatar
Posts: 1757
Joined: Sat Apr 28, 2007 10:17 pm

Ville Awards

Post by Zman » Tue Jul 29, 2008 12:53 pm

There was something you can download which I didnt do (procrastination at it's best) that will fix that along with a few crashes that happen with the TF2 on Vista if I can find it Ill post it here
Patrick: "I wumbo, you wumbo, he she we wumbo, wumboing, wumbology, they study of wumbo...come on Spongebob, this is first grade!"

Rits
Villun
Villun
Posts: 1728
Joined: Thu Jul 10, 2008 2:02 pm
Location: That place called Indiana

Games Played

Ville Awards

Post by Rits » Tue Jul 29, 2008 2:49 pm

[quote="Zman";p="110764"]
There was something you can download which I didnt do (procrastination at it's best) that will fix that along with a few crashes that happen with the TF2 on Vista if I can find it Ill post it here
[/quote]

That'd be great. I get the same thing with Vista. I usually crash after a few games, mostly when the map changes around the second or third time.
Image

MrHat
Retired Admin
Retired Admin
Posts: 508
Joined: Fri Dec 29, 2006 9:35 pm
Location: Fort Lauderdale Florida

Ville Awards

[BR] Mr.Hat’s avatar
Loading…

Post by MrHat » Sat Aug 02, 2008 9:19 pm

i thought for a moment that the latest steam update fixed this issue. i played a game or 2 without the stopped working message. but its back...oh well
[img]http://i509.photobucket.com/albums/s335/TopHatDesign/HatSig.png[/img]

Darkxide
Villun
Villun
User avatar
Posts: 108
Joined: Thu Jun 19, 2008 5:49 pm
Location: Minden, Nevada

Re: Crashing Issues

Post by Darkxide » Sat Sep 06, 2008 4:35 pm

Really quick, where do I enter the -console -novid command again to not have to deal with faucethead every startup?

Thankye. 8D
[img]http://tthreaz.bugsprae.com/TF2/Darkxide_Cube.jpg[/img]
[i]In their last moments, people who you who they really are... Would you like to know which of your friends were cowards?[/i]
[b]Member of Team 7, winners of the 2008 Engy Warz.[/b]
Things to conquer: 1) [you] 2) The World 3) Domino's

Ian_Suffix
Villun
Villun
User avatar
Posts: 742
Joined: Wed Aug 20, 2008 12:14 am
Location: Washington State

Games Played

Ville Awards

Post by Ian_Suffix » Sat Sep 06, 2008 6:16 pm

Sounds like you're referring to the famous Launch Options, available by right clicking on the game in Steam, going to Properties, and then selecting "Set launch options..."

Infusions
Villun
Villun
User avatar
Posts: 1284
Joined: Mon Aug 18, 2008 12:29 am

Ville Awards

Post by Infusions » Sat Sep 13, 2008 11:49 am

THIS GAME IS CURRENTLY UNAVAILABLE.

um, okay, i'll just delete the clientregistery file and restart steam.

THIS GAME IS CURRENTLY UNAVAILABLE.


well, maybe if I delete all the Steam files and force it to re-update.

THIS GAME IS CURRENTLY UNAVAILABLE.


you know what, fine, i don't feel like playing TF2, i'll just use the internet.

THIS GAME IS CURRENTLY UNAVAILABLE.

:(

The error refuses to leave me alone.

shimmybot
Villun
Villun
User avatar
Posts: 3599
Joined: Mon Apr 14, 2008 12:57 pm
Location: Chilliwack, BC

Games Played

Ville Awards

Shimmybot’s avatar
Loading…

Re: Crashing Issues

Post by shimmybot » Sat Sep 13, 2008 3:01 pm

I'm pretty sure that means you have a connection problem to the master server
////////////////////////////////shimmy code
[img]http://img.photobucket.com/albums/v236/McMandy/TF2/USVShimmybot.jpg[/img]
[size=84]thanks for the sig rits![/size]
//////////////////////////END OF SHIMMY CODE

GameShaman
Villun
Villun
Posts: 17
Joined: Tue Jan 06, 2009 2:44 pm
Location: Buffalo Grove, IL
GameShaman’s avatar
Loading…

Post by GameShaman » Mon Jan 12, 2009 3:51 pm

[quote="Rits";p="110825"][quote="Zman";p="110764"]
There was something you can download which I didnt do (procrastination at it's best) that will fix that along with a few crashes that happen with the TF2 on Vista if I can find it Ill post it here
[/quote]

That'd be great. I get the same thing with Vista. I usually crash after a few games, mostly when the map changes around the second or third time.[/quote]

Anyone know how to resolve this? I just bought the game about a week ago and have been having the same issue that Rits describes. Every 2 or 3 map changes the game locks up on vista. I have to kill it and launch it again. I've tried several things that I've read in forums, but nothing seems to work. Any idea would be greatly appreciated!

Thanks!
~Jeff aka GameShaman aka easy points! =)

mr_s
Villun
Villun
Posts: 5102
Joined: Sat Dec 22, 2007 9:27 am

Ville Awards

Post by mr_s » Mon Jan 12, 2009 9:38 pm

[quote="GameShaman";p="146028"]
[quote="Rits";p="110825"][quote="Zman";p="110764"]
There was something you can download which I didnt do (procrastination at it's best) that will fix that along with a few crashes that happen with the TF2 on Vista if I can find it Ill post it here
[/quote]

That'd be great. I get the same thing with Vista. I usually crash after a few games, mostly when the map changes around the second or third time.[/quote]

Anyone know how to resolve this? I just bought the game about a week ago and have been having the same issue that Rits describes. Every 2 or 3 map changes the game locks up on vista. I have to kill it and launch it again. I've tried several things that I've read in forums, but nothing seems to work. Any idea would be greatly appreciated!

Thanks!
~Jeff aka GameShaman aka easy points! =)
[/quote]


try putting steam and all its executables in compatability mode with windows xp.

i heard vista can downtrack like xp does with win 98 and below.

i dont have vista, but i do believe this should fix yer problem.


if all in all fails, contact valve support

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests